Sus

PP. FF.

En esta sección publicamos las respuestas a las preguntas más frecuentes acerca del funcionamiento de nuestra tienda de Internet, sobre las condiciones de entrega y pago, así como sobre los preparados que vendemos.

Si Usted tiene alguna pregunta o desee obtener más información sobre los productos de nuestra tienda de Internet, no dude en enviarnos un correo electrónico.

Întrebări frecvente

Cum procesez o comandă?

După ce ați selectat produsul, veți merge la coșul de cumpărături. Apoi faceți clic pe Continuare și veți fi direcționat către formularul de comandă securizat SSL. După ce ați introdus adresa de e-mail, introduceți adresa de expediere. În ultimul pas, trebuie să specificați metoda de livrare și metoda de plată și să faceți clic pe butonul „PLĂTIRE”. După toate acestea, solicitarea dumneavoastră va fi tratată de biroul de asistență.

Ce se întâmplă după ce plasez comanda?

Comanda dvs. va fi acum procesată. Va fi pregătit și expediat în 24 de ore de la plată. Veți primi trei e-mailuri despre comanda dvs.:
- Confirmarea comenzii;
- Confirmarea primirii plății;
- Confirmarea expedierii.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm Mastercard, Visa, Carte Bleue, American Express și transferuri bancare. Comanda dumneavoastră va fi expediată în 24 de ore de la primirea plății. Vă rugăm să rețineți că procesul de transfer de bani durează aproximativ 3 zile. Dacă plata se face cu cardul de credit, expedierea se va face în aceeași zi.

Care sunt prețul și termenii de livrare?

Livrarea și comanda online sunt incluse în preț. Dacă comanda dumneavoastră este confirmată, aceasta va fi expediată în 24 de ore. Timpul de livrare depinde de locația dvs., locația furnizorului, precum și de primirea la timp a plății. Facem tot posibilul să vă livrăm comanda direct la ușa dumneavoastră în 4-12 zile lucrătoare, în funcție de metoda de livrare.
Nu procesăm comenzi în weekend. Dacă comandați vineri după ora 15, veți primi comanda de la farmacie luni.

Care este perioada de anulare și anulare pentru comenzi?

Puteți anula comanda înainte de expediere, trimițându-ne un e-mail cu subiectul „Cerere de anulare” și numărul comenzii. Nu putem anula o comandă odată ce aceasta a fost expediată.

Care este politica dvs. de securitate și confidențialitate?

Protecția informațiilor dvs. personale este prioritatea noastră principală. Formularul nostru de comandă online acceptă cel mai recent și mai sigur sistem de criptare bazat pe protocolul SSL (Secure Sockets Layer) pe 256 de biți. Toate informațiile personale, inclusiv informațiile despre cardul de credit, sunt trimise cu cea mai mare grijă și securitate. Sistemul nostru este protejat împotriva fraudei cu cardul de credit. Utilizarea frauduloasă a cardurilor de credit va fi raportată imediat autorităților competente.

Care sunt regulile tale pentru a trimite mesaje prin e-mail?

Clienții nu primesc e-mailuri de confirmare. Acest lucru se întâmplă de obicei deoarece e-mailul dvs. este blocat. Mai jos sunt două modalități de a remedia această problemă. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență.
Iată câteva modalități prin care puteți rezolva problemele de e-mail:
1. Verificați folderul de spam. Dacă aveți e-mailul nostru, trageți-l în căsuța dvs. de e-mail.
2. Dacă aveți altă adresă de e-mail, vă rugăm să spuneți serviciului nostru de asistență [la]kamagra-moldova.com. În plus, puteți contacta personalul nostru de asistență telefonic.

La ce vă puteți aștepta de la consilierea online?

Ca să fiu sincer, consultanții noștri nu înlocuiesc vizita clientului la medic. Cu toate acestea, serviciile de asistență pot explica clienților caracteristicile specifice ale produsului. În plus, puteți discuta oricând despre procesul de comandă și despre alte momente neclare, astfel încât să nu rămâneți în întuneric.

Este legal să vindeți medicamente fără prescripție medicală pe internet?

Farmaciile noastre sunt autorizate să livreze toate medicamentele noastre în toate țările lumii și colaborează cu farmaciști recunoscuți oficial pentru a oferi îngrijiri farmaceutice profesionale. Toate medicamentele sunt cumpărate numai de la angrosisti legitimi de medicamente, astfel încât să fii sigur că primești medicamentele pe care le-ai primit de la o farmacie.

Care este diferența dintre un producător și un medicament generic?

Spre deosebire de producătorii de medicamente originale, producătorii de medicamente generice nu suportă costurile de cercetare, dezvoltare, testare sau publicitate.
Odată ce brevetul asupra medicamentului cu prenumele expiră, alte companii pot începe să producă aceste medicamente fără costuri și să cumpere doar ingredientele chimice. Rezultatul este un produs de calitate superioara la un pret accesibil!

De ce medicamentele generice sunt mai ieftine decât cele originale?

Este ieftin pentru că are un sistem de brevete. După ce sunt introduse, majoritatea preparatelor sunt protejate de guvern timp de până la 17 ani. În acest timp, alte companii nu au voie să distribuie medicamentul, iar medicamentul poate fi vândut doar companiei care l-a inventat, permițându-le să acopere costul dezvoltării medicamentului. După expirarea brevetului, o companie de medicamente poate solicita la Food and Drug Administration să distribuie o versiune generică a medicamentului. Deoarece costurile de capital nu mai sunt necesare, alte companii pot oferi medicamentul cu 50 până la 80% mai puțin decât prețul medicamentului original.

Pot returna medicamentul?

Nu. Conform legii federale, nu putem lua înapoi medicamentele eliberate pe bază de rețetă. Dacă coletul este deteriorat sau nu este livrat deloc, vom retrimite comanda pe cheltuiala noastră sau vom plăti daunele.

Cum să obțineți bonus gratuit pentru comenzile repetate?

Oferim oferte speciale de la farmaciile online clienților noștri obișnuiți prin e-mail. Intră mai des și vei fi anunțat!

Care este calitatea medicamentelor generice?

Sunt considerate „echivalente terapeutic” cu produsul original. Medicamentele generice trebuie să conțină aceeași cantitate de substanță chimică și să arate rata de absorbție a substanței active în fluxul sanguin. Uneori, versiunea generică a medicamentului poate avea o culoare și o formă diferită față de medicamentul original - aceste diferențe nu afectează în niciun fel acțiunea medicamentului și se datorează doar unor motive comerciale și legale.